Izvor: Informer
07.11.2023 u 16:10
0

ŠOKANTNO! Koka-kola priznala da je otrovala čoveka!

Koka-kola Hrvatska napokon sе oglasila povodom informacija o trovanju i potvrdili su da jе slučaj čovеka koji jе hospitalizovan sa hеmijskim povrеdama jеdnjaka povеzan sa bočicom minеralnе vodе "Romerquelle", nakon što su se na društvenim mrežama u Hrvatskoj danas širile poruke o navodnom trovanju u riječkim kafićima.

Iz policije su potvrdili da je jednoj osobi pozlilo tokom konzumacije bezalkoholnog, gaziranog pića i da je hospitalizovana pod sumnjom na hemijsku ozledu jednjaka.

Kako prenosi Index.hr, društvenim mrežama kružile se brojne poruke u kojima se navodilo da se nedavno nekoliko osoba teško otrovalo mineralnom vodom. U porukama se spominjala i kompanija Koka-Kola, koja je potvrdila za hrvatski list da je jedan slučaj povezan sa njihovim pićem.

– Svesni smo izolovanog slučaja povezanog s jednom staklenom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml. Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. U potpunosti smo otvoreni za saradnju sa svim nadležnim telima – stoji u zvaničnom saopštenju kompanije.

Ranije je i KBC Rijeka potvrdila da je primila jednu osobu sa hemijskom povredom jednjaka, ali nije navela uzrok povrede.

– Njeno medicinsko stanje je trenutno stabilno te se nastavljaju indicirani dijagnostičko-terapijski postupci. Odmah tokom javljanja u Ustanovu i obrade u Objedinjenom bolničkom hitnom prijemu koja je prethodila hospitalizaciji izvršena je prijava nadležnim istražnim organima PU Primorsko – goranskoj, kojima se možete obratiti vezano uz eventualne dodatne informacije – navode iz Direktorara KBC Rijeka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter