Izvor: Kurir
07.11.2023 u 16:42
0

DRAMA U BANJALUCI: Optuženi za zlostavljanje devojčice udario policajku i pobegao iz suda kroz prozor CEO GRAD NA NOGAMA

Ivica Mišković iz Kaknja, koji je optužen za teško zlostavljanje devojčice, pobegao je iz zgrade banjalučkog suda, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.

Mišković je pobegao kroz prozor suda i u toku je potraga. Na nogama su sve raspoložive jedinice sudske policije i regularne policije.

Srpskainfo saznaje da je u trenutku bega Mišković ostao sam u prostoriji sa sudskom policajkom. Došlo je do naguravanja, nakon čega je Mišković uspeo da se oslobodi, a potom i pobegne iz suda kroz prozor.

Direktor Sudske policije RS potvrdio je informaciju dodavši kako je u toku potraga za beguncem.

– Na terenu su i sudski policajci i policijski službenici MUP Republike Srpske. U toku je potraga za beguncem – istakao je Dragojević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter