Izvor: Tanjug
16.07.2022 u 18:20
0

SREĆAN ZBOG ODLUKE PARLAMENTA S. MAKEDONIJE Premijer Albanije Edi Rama poručuje: „Završeno je apsurdno držanje Albanije kao taoca“

Albanski premijer Edi Rama je nakon odluke parlamenta Severne Makedonije da usvoji francuski predlog o pristupanju EU naveo da više nema nikakvih prepreka za pregovore Albanije o prijemu u Uniju.

„Nema više nikakvih prepreka za pregovore za članstvo Albanije u Evropskoj uniji. Parlament Severne Makedonije upravo je dao zeleno svetlo za najnoviji francuski predlog. Završeno je apsurdno držanje Albanije kao taoca“, naveo je Rama na Fejsbuku, reagujući na odluku Sobranja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao i da su prethodne tri godine od odluke Evropskog saveta da otvori Albaniji put za pregovore bile pune izazova koji su bili test ne samo za vlast, već i za narod i njegov karakter.

ČESTITKE IZ EU Varhelji i Mišel pozdravili izglasavanje vladinih zaključaka u S. Makedoniji o francuskom predlogu!

Rama je naveo da je sada otvoreno novo poglavlje u procesu evrointegracija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter