Izvor: Sputnjik
07.10.2023 u 14:58
2

STOLTENBERG DOLAZI U BIH: REPUBLIKA SRPSKA NA NOGAMA!

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg trebalo bi da u oktobru doputuje u zvaničnu posetu BiH, što bi ujedno bio i njegov prvi dolazak u tu zemlju.

Stoltenberg bi trebalo da ima jedan sastanak na kojem bi bili prisutni visokorangirani zvaničnici, uključujući članove predsedništva BiH i ministra odbrane Zukana Heleza.

S obzirom na to da je NATO u nekoliko oblika prisutan na području BiH, Stoltenberg će najverovatnije posetiti i bazu NATO-a u Butmiru kod Sarajeva gde će razgovarati sa čelnicima Alijanse, ali i sa vojnicima EUFOR-a i drugim bezbednosnim snagama, navodi portal.

Stoltenberg je ranije isticao kako BiH spada među zemlje koje zavređuju posebnu pažnju NATO-a, kao što je slučaj sa Gruzijom i Moldavijom.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “STOLTENBERG DOLAZI U BIH: REPUBLIKA SRPSKA NA NOGAMA!”

  1. helez je ludjak koji promovise ratnu retoriku. Ako ce se sa njim sastajati znaci da bi moglo doci do nekog kuhanja. kome Nato u goste dodje taj za poklon dobija tlo osiromaseno uranijumom

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter