Izvor:
27.09.2018 u 12:31
0

TIVAT: Požar u srednjoj školi, nema povređenih!

U srednjoj školi u Tivtu danas je ugašen požar koji je izbio prepodne u magacinskom prostoru, povređenih nema, a đaci su bili evakuisani.

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja Tivta ugasili su požar koji je izbio u magacinskom protoru Srednje mešovite škole "Mladost", u kome je goreo potrošni materijal.

"Poziv vatrogascima je stigao oko 11.10 sati i na lice mesta odmah je izašlo 15 vatrogasaca sa četiri vozila", rekao je komandir Službe Zoran Barbić.

Barbić je naveo da je goreo magacionski prostor u kome se nalazio toaletni papir, ubrusi, sredstva hemije i ostale potrepštine.

Vatra je ugašena nakon pola sata. Pored vatrogasaca na licu mesta bili su pripadnici Odeljenja bezbednosti Tivat i ekipe Hitne pomoći i Elektro distribucije Tivat.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Banatmedia1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter