Izvor: HAPPYBSC
07.03.2024 u 12:48
2

TUČA U PARLAMENTU CRNE GORE: Cetinjanin Oskar Huter iz DPS uvredljivo urlao na poslanike i ANDRIJU MANDIĆA, ZBCG, dobio odgovor, pa usledio haos (VIDEO)

Nakon verbalne rasprave došlo je do tuče u Skupštini. Inače ispred zgrade paralamenta na Cetinju održani su i protesti opozicije gde se traći smena predsednika Andije Mnadića zbog dcojnog državljanstva i veza sa Republikom Srpskom

Nakon incidenata ispred Skupštine, tenzije su se prenele i u Skupštinu Crne Gore na Cetinju. Poslanik DPS-a Oskar Huter poručio je poslaniku Nove srpske demokratije (NSD) Slavenu Radunoviću da ,, treba da ga bude sram zbog izdaje Crne Gore“ kao i da on i njegove kolege navodno ne poštuju Ustav.

– Vi ne poštujete Ustav i zakone. Želite da obmanete deo Crne Gore blagom retorikom. Vi ste rekli da Cetinje ne zaslužuje da bude prestonica. Vi ste hteli spomenik Aci Palikući. Rekli ste da želite da građani treba sve da čuju – kazao je on.

Na to je reagovao Slaven Radunović a Huter mu je još nekoliko puta poručio da treba da ga bude sram.

Mandić je nakon toga dao pauzu kada je došlo do svađe između Hutera i predsednika DNP-a Milana Kneževića gde je Huter zaurlao kako treba da ,,sede tu“.

Mandić: Osjećam se ugodno

Predsjednik parlamenta Andrija Mandić rekao je na početku sjednice da se ugodna osjeća što je na Cetinju i da ima posebnu odgovornost da bude na visini zadatka, kakvu zaslužuje Cetinje i Crna Gora.

Huter: Nezapamćeni skandal, Mandićeva titula ne ide sa mjestom koje pokriva

Oskar Huter, poslanik DPS rekao je obraćajući Mandiću sa „optuženi sa prezumpcijom nevisnosti, vlasnče dvojnog državljanstva način na koji ste došli u prestonicu govori o vama“

-Vaša titula koju rado ržite ne ide sa mestom koje pokrivate. Ovo je skandal i nezapamćeno je da u prestonici imamo ovoliku količinu policije, to je odraz ove parlamentatrne većine, da se dolazi na Cetinje, maricama, policijama, fale im bojni otvori, ali sigurno ste i njih donijeli – rekao je Huter.

-Ako se ugodno osečate, ona ideologija koju je plasirao je neistinita, ili je obratno. GospodineMandiću, vi ste rekli da je ovo malo selo, podno Lovćena, da ovdje živi sirotinja i sitneš i da mu je značaj to što je ovdje rođen Aleksandar Karađorđević. Cetinje je, vojvodo četnički važno što je ovdje štampan Oktoih. Ako vi vidite samo značaj što se ovdje rodio Aca Palikuća, onda je to dokaz poštovanja prema ovom gradu. Zaslužujete ovaj doček, zaslužujete da se ugodno osjećate uz kordon policije – dodao je Huter.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “TUČA U PARLAMENTU CRNE GORE: Cetinjanin Oskar Huter iz DPS uvredljivo urlao na poslanike i ANDRIJU MANDIĆA, ZBCG, dobio odgovor, pa usledio haos (VIDEO)”

  1. Nervoza je kod DPS Sintera, posto su presusili narko- udbaski izvori, kako finansijski od kokaina, tako i udbaska podrska ,takodje policijsko- narkomanska na celu sa Veljovicevim batinasima i Grand- narko-lovcenskim strazama. Oko skupstine ,kao i u skupstini se vide zadrigli i raspusteni udbasi i njihovi spijuni-dostavljci onako zapjenili i pogubljeni skinuti sa Milovog lanca, neznaju kud ce i sta dalje, ne navikli bez kratkog povodca. A Milu vise ne pada na pamet da baca novac na taj primitivni otpad. Ovo je najbolje objasnio Slavko Perovic ,ko je ova pogubljena gomila.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter