Izvor: happbsc
07.03.2024 u 13:57
1

ANDRIJA MANDIĆ DRŽAVNIČKI: Na Cetinju se osećam ugodno,oni koji dele Crnu Goru ne čine joj uslugu

Predsednik parlamenta Andrija Mandić rekao je da se veoma „ugodno oseća“ što su danas na Cetinju, a „pretpostavlja i svi poslanici“.

„Onda imamo posebnu odgovornost da budemo na visini zadataka“, kazao je Mandić.

TUČA U PARLAMENTU CRNE GORE: Cetinjanin Oskar Huter iz DPS uvredljivo urlao na poslanike i ANDRIJU MANDIĆA, ZBCG, dobio odgovor, pa usledio haos (VIDEO)

 

Kazao je da je vaspitavan i u porodici i van porodice da na Cetinju žive neki posebni ljudi, koji bi mogli da se nazovu „nadljudi“.

„To što danas jedna grupa ljudi troši kredit svojih predaka, to je njihov izbor i neka nastave tako da rade…Mislim da politika pomirenja koju promovišem nema alternativu…To je politika koja nas vodi napred, a ko hoće da bude zarobljenik starih priča i starih crnogorskih podela i omraza, taj neka nastavi to da radi“.

Mandić je pozvao „one koji dijele Crnu Goru“ da to ne rade.

„Naš cilj je da Crna Gora bude dio EU, mir i stabilnost“.

Rekao je da nije prvi put da predsedava sjednicom na Cetinju, ali nije bilo tada protesta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ANDRIJA MANDIĆ DRŽAVNIČKI: Na Cetinju se osećam ugodno,oni koji dele Crnu Goru ne čine joj uslugu”

  1. Jasam Srbin -Crnogorac to su bili moji pradedovi i dedovi i nosili su ponosno Crnogorsku kapu sa 4 S na njoj,a oni milogorci nek se stide svoga roda i poroda ili neka se odreknu svojih pradedova i dedova koji su nosili te kape sponosom cicou borbama protiv Turaka

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter