Izvor: Tanjug
04.05.2023 u 19:03
0

U REPUBLICI SRPSKOJ SUTRA DAN ŽALOSTI zbog tragedije koja je zadesila Srbiju

Vlada Republike Srpske odlučila je na današnjoj vanrednoj sednici da sutra proglasi Dan žalosti, zbog tragedije u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, gde je učenik sedmog razreda usmrtio osam učenika i radnika obezbeđenja, dok je šest učenika i nastavnicu ranio iz vatrenog oružja.

Reč je o tragediji nezabeleženoj u savremenoj srpskoj istoriji, koju je počinilo dete, koje zbog ovoga neće moći da bude sankcionisano pravnim merama.

PREDSEDNIK OTKAZAO ODLAZAK U BRITANIJU: Vučić zbog Dana žalosti neće prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa III

Trinaestogodišnji dečak je pucao iz očevog pištolja koji je uzeo iz sefa. Otac i majka dečaka su juče privedeni, a ocu je određeno policijsko zadržavanje i biće izveden pred tužioca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter