Izvor: Tanjug
26.10.2023 u 15:17
0

NA INFORMATIVNI ZBOG INCIDENTA: Saslušani direktor Luke Bar i pomoćnik ministra zbog sukoba u lokalu

Podgorička policija saslušala je direktora Luke Bar Iliju Pješčića i pomoćnika ministra kapitalnih investicija Momčila Jelića, povodom incidenta koji se dogodio u lokalu “Primicija” u Podgorici, a čiji su akteri bili njih dvojica. Incident se dogodio juče, a prijava je podneta zbog žestokog verbalnog sukoba Pješčića i Jelića čemu su svedočili gosti lokala.

NIKŠIĆANIN UHAPŠEN U BUDVI: U stanu pronađene razne vrste narkotika

Pješčić je za portal  ispričao da je juče odveo oca na kontrolu u Klinički centar Crne Gore i da je iskoristio priliku da za to vreme popije kafu u lokalu “Primicija”. “Tamo sam zatekao Jelića koga poznajem duže vremena, i koji širi razne neistine o meni i pokušava da me omalovaži. Do rasprave je došlo zbog stvari koje nemaju nikakve veze sa poslovanjem Luke Bar, i želim da to bude potpuno jasno.

Ni u jednom momentu nije postojala mogućnost fizičkog sukoba, a ja sam se izvinio ljudima koji su tome prisustvovali”, kazao je Pješčić. Naveo je da žali zbog nemile scene, ali ističe da nije mogao dozvoliti da prećuti Jeliću šta misli o njegovom ponašanju. “Ko god me zna sigurno zna da nisam konfliktna ličnost i da ne bih reagovao da za to nije postojao valjan razlog”, naveo je Pješčić koji je rekao da je povodom ovo događaja dao izjavu podgoričkoj policiji.

Sa druge strane, Jelić, koji je podneo prijavu, podgoričkom Danu je ispričao da je sedio sa direktorom Uprave za železnicu Denisom Lukačem, te da mu je Pješčić prišao i da mu je pretio. On tvrdi da bi se i potukli da nije bilo Lukača da to spreči.

“Problem sa Pješčićem postoji od pre dve godine, a u vezi je sa izborom izvršnog direktora Luke Bar, gde se provlače i medijske i lične i posredne pretnje od gospodina Pješčića zbog svih proteklih dešavanja, od kojih su neka imala i sudski epilog. Molim vas da preduzmete sve mere i radnje u cilju moje zaštite i zaštite moje porodice jer se osjećam ugroženo i strahujem za našu bezbednost”, naveo je Jelić u izjavi koju je dao Upravi policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter