Izvor: cdm.me
23.11.2023 u 12:47
0

UHAPŠEN NASILNIK: Izbo i prebio bivšu devojku, polomio joj dva zuba

Službenici podgoričke policije sinoć su na graničnom prelazu Božaj uhapsili stranog državljanina E.K. (23) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

“Naime, u noći između 21. i 22. novembra, oko 1.50 časova, podgorička policija je primila više prijava telefonskim putem da se u Podgorici, na terasi jedne zgrade nalazi ženska osoba koja traži pomoć”, rekli su iz policije.

Službenici Odeljenja bezbednosti Podgorica su izašli na lice mesta gde su na terasi pomenutog stana zatekli državljanku Turske, koja je imala vidne povrede u predelu glave i tela. Osim toga, u stanu su zatečeni tragovi krvi.

VANDALI U ZANOSU U PODGORICI: Izbušili gume i skinuli tablice na više desetina vozila

“Oštećena je vozilom hitne pomoći prevezena na ukazivanje lekarske pomoći u Klinički centar Crne Gore, nakon čega su policijski službenici došli do saznanja da oštećena ima dve ubodne rane u predelu desne slabine i jednu ubodnu ranu u predelu leve natkolenice. Osim toga, ona je zadobila povrede glave – više hematoma i lom dva prednja zuba gornje vilice”, naveli su iz policije.

Ona je zadržana na daljem lečenju u Kliničkom centru Crne Gore gde su policijski službenici sa njom obavili razgovor i došli do saznanja da joj je povrede naneo njen bivši emotivni partner E.K. (23).

E.K. je lociran sinoć na graničnom prelazu Božaj i uhapšene zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter