Izvor: Dnevni puls
23.11.2023 u 11:43
0

„E, VIDI JE ŠTA RADI U STANICI POLICIJE“: Inspektori policije organizovali orgije u stanici policije u Kotoru

Šok-prepiska inspektora s jednim od šefova kavčana o orgijama preko kriptovanog telefona

U stanici policije u Kotoru 30. jula 2020. godine, inspektori policije , tačnije njih dvojica, organizovali su seksulane orgije sa dve ženske osobe.

Inspektori policije su o vreloj akciji, preko kriprovanog telefona, obaveštavali policajca Ljuba Milovića, koji se tereti da je na vrhu „kavačkog” klana.

„E, vidi je šta radi u stanicu policije“, glasi deo prepiske koji je jutros objavljen u podgoričkoj štampi povodom napisa o navodnim „orgijama inspektora u stanici policije Kotor“ koji su o njima navodno obaveštavali i jednog od šefova kavčana.

Naime, u prostorijama policije u Kotoru 30. jula 2020. godine su dva inspektora policije organizovala se*sualne orgije sa dve ženske osobe, a o vreloj akciji su preko kriptovanog telefona obaveštavali policajca Ljuba M, koji se tereti da je na vrhu “kavačkog” klana, objavila je podgorička Borba koja je došla i u posed fotografija koje su, kako navode, deo spisa koji je Evropol dostavio nadležnim organima o presretnutim porukama.

A u porukama čiji je skrinšot objavljen u podgoričkom listu navode se i sledeće rečenice:

„Evo mi je ona što se slikala sa Đ.P. u duševnu“

„Utvrđujem identitet“

„Bila potjernica za njom“

„Je li se promijenila“

„Šou s njom u kancelariju“

„Sramota“

„E vidi je šta radi u stanicu policije“

„Bravooo brate moj“ i na kraju smajli.

Naime, jedna od dve ženske osobe s fotografija je bila u centru afere godinu dana ranije kada je osuđenik Đ.P. koji kaznu izdržava u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, sa jednom obnaženom i drugom delimično obnaženom ženskom osobom, koja je obučena u uniformu zdravstvenog radnika.

Na pomenutim fotografijama jasno se vide nedolične radnje u policijskoj stanici, a sve to prate i poruke koje jedan od inspektora navodno šalje Miloviću, a u jednoj od njih piše i „Bravo, brate moj“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter