Izvor: Tanjug
21.10.2021 u 10:19
0

Uhapšen osumnjičeni za pljačku u Nikšiću!

S.A. iz Bileće uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u oružanoj pljački u Nikšiću, u kojoj je ubijen radnik obezbeđenja Ljubiša Mrdak.  

U saopštenju Policijske uprave Trebinje navodi se da su njeni pripadnici postupajući po naredbi Okružnog suda u Trebinju, izvršili pretres kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi S.A. i da su tom prilikom pronađeni tragovi koji mogu poslužiti u rasvetljavanju krivičnog dela razbojništvo, koje se dogodilo istog dana u Nikšiću.  

PROČITAJTE JOŠ: Uhapšeni zbog više teških krađa

Do pljačke je došlo je juče oko devet sati u Nikšiću, kada su naoružani napadači presreli vozilo koje prevozi novac za isplatu penzija i tom prilikom ranili jednog čuvara, dok su ostale radnike poprskali biber sprejom. 

Radnik obezbeđenja Ljubiša Mrdak (50), koji je pljačkaše pokušao da spreči u tom naumu kasnije je podlegao povredama zadobijenim prilikom ranjavanja. Pljačkaši su terencem BiH tablica pobegli u nepoznatom pravcu, a oteli su oko 380.000 eura.

PROČITAJTE JOŠ: GORI AUTOMOBIL NA NOVOM BEOGRADU: Blokiran saobraćaj! 

Iz Uprave policije saopšteno je da se intenzivno traga za izvršiocima razbojništva, a da je u mestu Grebice pronađeno zapaljeno vozilo za koje je sumnja da je korišćeno u izvršenju ovog krivičnog dela. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter