Izvor: KURIR
03.03.2024 u 20:58
0

UŽAS KOD SPLITA: Muškarac na proslavi rođendana bacio ZAPALJIVU TEČNOST na devojčicu, LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT DETETA

Jednogodišnja devojčica teško je povređena u naselju Blaca u Solinu gde je u nedelju oko 14 sati zadobila opekotine po čitavom telu!

Splitska policija navodi da je uhapšena jedna osoba.

Policija je prethodno oko 14 sati iz KBC Split dobila informaciju da je pomoć pružena detetu koje ima opekotine po telu izazvane zapaljivom tečnošću.

– Osumnjičeni je prema do sada prikupljenim informacijama u pušnici na solinskom području koristio zapaljivu tečnost koja se nalazila u boci. Vatra je u jednom trenutku zahvatila bocu zbog čega je zapaljenu bocu potom bacio u dvorište u kome se nalazilo dete. Vatra je zahvatila dete izazvavši opekotine po celom telu – saopštila je policija.

Nesreća se prema nezvaničnim navodima hrvatskih medija dogodila na izletištu kod crkve Gospe od Zdravlja u Blacama kad se društvo okupilo da proslavi rođendan.

MALOLETNIK PRAVIO PANIKU U TIVTU: Slao lažnu dojavu o postavljenoj EKSPLOZIVNOJ NAPRAVI na adresu škole

 

Osumnjičeni se nalazi u prostorijama policije na saslušanju dok se na mestu događaja odvija uviđaj.

Večernji navodi da je devojčica u životnoj opasnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter