Izvor: Tanjug
10.06.2022 u 17:00
0

VERUJE U BOLJE VREME Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović oštro je kritikovala mešanje stranaca u funkcionisanje BIH!

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da veruje da će doći vreme kada će predstavnici međunarodnog faktora shvatiti da BiH ne treba čuvati silom, već prevashodno unutrašnjim dijalogom u kome će stranci biti samo podrška.

„Nedopustivo je i neprihvatljivo strano nametanje rešenja i receptura, te posmatranje BiH onako kako nikada ne bi prostor u kojem oni žive. Ali, verujem da će doći neko bolje vreme i da će strani faktor shvatiti da ovde postoje realnosti koje treba uzeti u obzir. Te realnosti kažu da smo mi koji živimo u BiH – Srbi, Hrvati, Bošnjaci i ostali građani koji moramo donositi odluke“, navela je Cvijanović, prenosi RTRS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je dodala i da se konačno treba navići da jedni s drugima pričamo umesto da se, kako navodi, unaokolo pozivaju neke strane ambasade da deluju, nekoga kažnjavaju ili nameću bilo kakva rešenja.

SPREMA SE TUŽBA PROTIV ŠMITA Dodik otkrio da je Republika Srpska angažovala pravni tim i da se prikupljaju dokazi protiv nelegalno postavljenog visokog predstavnika!

Predsednica RS je izrazila nadu da će se ti problemi prevazići.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter