Izvor: Novosti
29.11.2021 u 19:08
0

Vlada Srpske nastoji da poboljša položaj zaposlenih u svim sektorima!

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je danas u Banjaluci sa delegacijom Konfederacije sindikata Republike Srpske, na čelu sa predsednikom Konfederacije Željkom Tepavčevićem.

Tokom sastanka, Višković je ukazao predstavnicima Konfederacije da Vlada Republike Srpske, sa svoje strane, nastoji da poboljša položaj zaposlenih u svim sektorima.

Sa tim ciljem, istakao je Višković, umanjenjem poreske osnovice i ukidanjem dijela parafiskalnih nameta, Vlada će se odreći 80 miliona KM, koje će direktno biti usmerene u povećanja plata zaposlenih u svim sektorima. Viškvić je naglasio da Vlada ima razumevanje za zahteve Konfederacije za poboljšanje položaja zaposlenih, navodeći da se budžet kreira u okvirima realnnih mogućnosti Republike Srpske.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter