Izvor:
26.03.2024 u 15:04
0

ZORAN MILANOVIĆ: U Hrvatskoj imamo inflaciju pohlepe; Tome se mora stati na kraj

Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji uprkos zabrani Ustavnog suda učestvuje u izbornoj kampanji, objavio je video u kojem se obruši na premijera i lidera HDZ Andreja Plenkovića, strane trgovačke lance i banke. Milanović tvrdi da u Hrvatskoj vladaju inflacija pohlepe i finansijsko haračenje hrvatskih ljudi, a da Plenković ne čini ništa da bi se tome suprodstavio. „U Hrvatskoj imamo inflaciju pohlepe!

MENJA MIKROFON ZA FUNKCIJU U POLITICI: Poznata pevačica postaje kandidat

To je strateški hrvatski problem kojemu se vlast u Hrvatskoj mora posvetiti. Plenković nije učinio ništa da tome stane na kraj, jer da bi tome stali na kraj, treba se malo zameriti stranim trgovačkim lancima i bankama, ne puno – malo. Ali kao što bespogovorno klima glavom u Briselu, tako klima glavom pred bankama“, naveo je Milanović i poručio: „Tome se mora stati na kraj, država ima instrumente kojima može obuzdati inflaciju pohlepe i finansijsko haračenje hrvatskih ljudi. Ako to ne napravimo, bojim se i zamisliti kako bi Hrvatska izgledala nakon 12 godina vlasti Plenkovića i HDZ-a“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter