Izvor: Kurir
15.02.2024 u 08:32
1

SPALJIVANJE LUTKE SA LIKOM VUČIĆA JE APSOLUTNO NEPRIHVATLJIV ČIN: Srbija uputila jasnu poruku ambasadi Hrvatske

Ivica Dačić najoštrije je osudio incident paljenja lutke sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića u naselju Kaštel Stari u Republici Hrvatskoj. Ovim povodom je upućena protestna nota Ambasadi Republike Hrvatske u Beogradu.

– Najoštrije osuđujem incident koji se dogodio 13. februara 2024. godine, tokom tradicionalne karnevalske povorke, u naselju Kaštel Stari u Republici Hrvatskoj.Spaljivanje lutke sa likom predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića predstavlja apsolutno neprihvatljiv čin, koji je u potpunoj suprotnosti sa zajednički izraženim opredeljenjem za punu normalizaciju odnosa i unapređenje sveobuhvatne saradnje naših država – navodi se u saopštenju i dodaje:

Tanjug/Sava Radovanović

– Ovim skandaloznim činom širenja mržnje šalje se poruka koja ni na koji način ne doprinosi jačanju dobrosusedskih odnosa, miru i stabilnosti u regionu, i direktno i ozbiljno narušava odnose dveju zemalja. Ovim povodom je upućena protestna nota Ambasadi Republike Hrvatske u Beogradu.

SOCIJALISTI PORUČILI KOMŠIJAMA: „Šta drugo i očekivati od nacije kojoj su lomače istorija.“
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SPALJIVANJE LUTKE SA LIKOM VUČIĆA JE APSOLUTNO NEPRIHVATLJIV ČIN: Srbija uputila jasnu poruku ambasadi Hrvatske”

  1. Mi smo ponosni što nas poistvećuju sa Putinom i divnim Ruskim narodom ,, ponosni smo po ko zna koji put što smo na pravoj strani a ne na strani večnih slabića i mizerije u svakom pogledu, samo takvi mogu ovo i da rade . Živela Srbija svugde i na svakom mestu kako rekoše na Proslavi Sreteeenja Dana državnosti .

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter