Izvor: Happy BSC
26.02.2024 u 12:27
0

SUTRA KOD VUČIĆA JOŠ DVE LISTE: Nastavak konsultacija o mandataru za sastav nove vlade

Sastanak sa predstavnicima liste "Savez vojvođanskih Mađara - Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost!", predviđen je u 10.30 časova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće sutra konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade, a na razgovore su pozvani predstavnici Saveza vojvođanskih Mađara i liste „Usame Zukorlić – Ujedinjeni za pravdu – Stranka pravde i pomirenja – Bošnjaci Sandžaka – Tomislav Žigmanov – Demokratski savez Hrvata u Vojvodini“.

Sastanak sa predstavnicima liste „Savez vojvođanskih Mađara – Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost!“, predviđen je u 10.30 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Kako je saopštila pres služba predsednika, predstavnici liste „Usame Zukorlić – Ujedinjeni za pravdu – Stranka pravde i pomirenja – Bošnjaci Sandžaka – Tomislav Žigmanov – Demokratski savez Hrvata u Vojvodini“, pozvani su na razgovor u 11.45 sati.

Razgovorima sa predstavnicima lista „Politička borba Albanaca se nastavlja – Šaip Kamberi“ i „Ruska stranka – Slobodan Nikolić“ Vučić je danas počeo konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade. Kako je predviđeno Ustavom, predsednik predlaže Skupštini kandidata za predsednika Vlade pošto sasluša mišljenje predstavnika izabranih izbornih lista i predlaže onog kandidata koji može da obezbedi izbor Vlade.

Posle izbora 17. decembra, ukupno je 10 izbornih lista prešlo cenzus.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter