Izvor: Telegraf
20.10.2021 u 13:24
0

UBRIZGAVAO PACIJENTIMA VAZDUH U VENE: Preti mu smrtna kazna!

Bivši medicinski tehničar i serijski ubica Vilijam Dejvis iz Tajlera u Teksasu proglašen je krivim zbog ubistva četiri pacijenta kojima je venski ubrizgao vazduh zbog čega mu preti doživotni zatvor ili smrtna kazna. 

Dejvis, za koga su tužioci rekli „da voli da ubija ljude“ proglašen je krivim za ubistvo pacijenata, na suđenju koje je trajalo dve nedelje i na kome je potvrđeno da su svi pacijenti bili hospitalizovani zbog srčanih problema, kao i da je bolničar zločine počinio u periodu od juna 2017. godine do januara 2018. godine, pre nego što je uhapšen. 

PROČITAJTE JOŠ: SIRIJA: Više osoba je poginulo u eksploziji u autobusu!

On je na suđenju negirao krivicu, mada mu to nije previše pomoglo, budući da je osuđen za ubistvo iz predumišljaja i osuđen je da je svesnom namerom pacijentima ubrizgavao vazduh u arterije.

– Njegov motiv bio je da ubija ljude. On to voli. Uživao je dok je ulazio u bolničke sobe i ubruzgavao im vazduh. Čekao je i mirno gledao na kraju hodnika kako pacijentu počinje da se pogoršava stanje – rekao je tužilac.

PROČITAJTE JOŠ: Sve više žrtava poplava u Indiji

Vilijamov advokat rekao je da ne vidi koji bi motiv ubica, koji je oženjen i otac dvoje dece mogao da ima da bi počinio ovakav zločin, prenose strani mediji. 

Dejvis je proglašen krivim za ubistvo pacijenata: Džona Lafertija, Ronalda Klarka, Kristofera Grinveja i Džozefa Kaline. 

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter