Izvor: sputniknews.com
19.05.2022 u 09:14
0

MAJMUNSKE BOGINJE STIGLE DO SAD!

Zdravstvene vlasti američke države Masačusets potvrdile su postojanje majmunskih boginja, što je prvi slučaj te zarazne bolesti u Americi u ovoj godini.

Ministarstvo zdravlja saopštilo je u sredu da je inficiran muškarac koji je nedavno išao u Kanadu, ali se dodaje da ovaj slučaj ne predstavlja opasnost po javno zdravlje, javio je „Si-Bi-Es njuz“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MUP UŠAO U TRAG PRETEĆIM PORUKAMA Srbiji prete iz Poljske, Gambije, Irana, Nigerije…

Oboleli je stanovnik Masačusetsa, a u bolnici je od 12. maja. On je u izolaciji i u stabilnom je stanju.

Bolnička uprava je dodala da im je, pošto je bolest veoma retka, trebalo šest dana da ustanove da ima majmunske boginje.

Ministarstvo pokušava da utvrdi kontakte obolelog, dok je bio zarazan, preneo je Tanjug.

Podsetimo, u sredu je objavljeno da su se majmunske boginje pojavile u Portugaliji, a sumnja se da i u Španiji postoji osam slučajeva te bolesti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter