24°C

Beograd

Photo: Pixabay/Ilustracija

Izvor: TANJUG

Velika Britanija sprema nove sankcije protiv ruskih aviokompanija

Velika Britanija uvešće nove sankcije kako bi sprečila ruske državne aviokompanije Aeroflot, Ural Erlajns i Rosija Erlajns da prodaju svoje nekorišćene slotove za sletanje na britanskim aerodromima, najavila je šefica britanske diplomatije Liz Tras.

Britanska vlada saopštila je da se procenjuje da je vrednost slotova 61,9 miliona dolara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

VELIKA BRITANIJA OPTUŽILA RUSIJU: Koristite "sirijsku taktiku" u Ukrajini

"Već smo zatvorili svoj vazdušni prostor za ruske aviokompanije. Danas se osiguravamo da one ne unovče svoje unosne slotove za sletanje na našim aerodromima. Svaka ekonomska sankcija jača našu poruku (ruskom predsedniku Vladimiru) Putinu - nećemo stati dok ne prevlada Ukrajina", poručila je Tras.

Slot za sletanje, slot za poletanje ili aerodromski slot je dozvola koju daje vlasnik aerodroma označenog kao nivo 3 (koordinisani aerodrom), koji omogućava korisniku da zakaže sletanje ili odlazak na taj aerodrom tokom određenog vremenskog perioda.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar