Izvor: Happy BSC
02.03.2024 u 13:22
2

TEŠKA VREMENA SU LAKŠA KADA IH PODELITE SA PRIJATELJIMA: Srdačan susret Vučića i Orbana (FOTO)

Predsednik Srbije se oglasio na svom Instagram profilu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je mađarskog premijera Viktora Orbana u Beogradu.

„Teška vremena i ozbiljna pitanja uvek su lakša kada ih podelite sa iskrenim partnerima i prijateljima.

Zato uvek sa posebnim zadovoljstvom poželim dobrodošlicu @orbanviktor sa kojim sam danas razmenio mišljenja o aktuelnim temama, od situacije na KiM, preko planova za ekonomski rast i približavanje Zapadnog Balkana EU, do napretka zajedničkih projekata, saradnje i povezivanja Srbije i Mađarske.

Ponosan sam na uzajamnu podršku i odnose naše dve zemlje i dva naroda koji su dostigli istorijski maksimum i tu nećemo stati.

Živelo prijateljstvo Srba i Mađara, Srbije i Mađarske!“, napisano je na zvaničnom Instagram profilu predsednika Srbije uz fotografije susreta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “TEŠKA VREMENA SU LAKŠA KADA IH PODELITE SA PRIJATELJIMA: Srdačan susret Vučića i Orbana (FOTO)”

  1. Čudno je to druženje sa Mađarima,koji imaju pretenzije na sve susjedne zemlje,pa i na Vojvodinu, isto tako Mađarska i Srbija su okružene ne baš „prijateljskim zemljama“,te u slučaju bilo koje ratne strategije u budućnosti,moraju znati da će ako prve napadnu biti predmetom napada svih susjednih zemalja koje ih okružuju.Od Ukrajine,Rumunjske,Bugarske,Kosova,BiH,Hrvatske ,Slovenije,Austrije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter