Izvor: Tanjug
02.03.2024 u 13:17
0

BEOGRAD IDE NA NOVE IZBORE: Predsedništvo SNS donelo odluku

Predsedništvo Srpske napredne stranke (SNS) donelo je odluku na današnjoj sednici

Predsedništvo Srpske napredne stranke (SNS) donelo je odluku na današnjoj sednici da se u Beogradu ide na nove izbore.

To znači da će Beograđani ponovo na birališta, gde će opet birati svoje zastupnike u Skupštini grada Beograda, potvrđeno je Tanjugu.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je ranije danas da odluku o njima donosi Predsedništvo SNS, ali i da ima savet za njih u vezi sa tom temom.

– Ali je veoma važno da se ide na nove izbore. Bolje izgubite vlast nego da učestvujemo u krađi kakvu je to Srbija videla te 2008. godine – rekao je Vučić, dodavši da je važno da negujemo demokratiju zbog sebe.

– Mislim da je Srbiji potreban Beograd, kao i Beograd Srbiji, Beograd koji će da radi i da se gradi i koji će da ide napred ubrzano, a ne da ide onako kako bi neki želeli iz krize u krizu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter