Izvor: Happy BSC
02.03.2024 u 12:37
1

DVE GLAVE NA TELEFONSKOJ GOVORNICI ŠOKIRALE SRBE: Odavno ih ne koristimo, a šta je OVO?! (FOTO)

Da li neko zna sta bi ove dve glave trebalo da predstavljaju?

Čudan prizor na telefonskoj govornici zapanjio je građane u Srbiji, a mnogi se pitaju da li predstavlja neki umetnički akt ili su se prosto specifični predmeti našli tu.

Naime, jedan korisnik na Redditu je postavio fotografiju telefonske govornice na kojoj se, kako se čini, nalaze dve glave muškarca, jedna u zelenoj, jedna u plavoj boji i upitao da li neko zna sta bi ove dve glave trebalo da predstavljaju?

printscreen/Reddit

 

Usledili su razni odgovori i dok neki govore da je u pitanju umetnička sloboda, neki odgovori su puni humora.

„Coveka koji skonta da govornica ne radi a nema baterije na fonu“, „Mudre glave. Plava predstavlja vodu, zelena prirodu. Traže odgovor na filozofsko pitanje „ako drvo padne u šumi, a niko nije tu da to čuje, da li to znači da sam zaboravio da zalijem svoje biljke?“, „Dva razvaljena lika od trave koji su to postavili tu“ – samo su neki od njih.

Šta vi mislite, odakle su se našle baš na govornici? Pišite nam u komentarima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DVE GLAVE NA TELEFONSKOJ GOVORNICI ŠOKIRALE SRBE: Odavno ih ne koristimo, a šta je OVO?! (FOTO)”

  1. Nemam komentar, mnogo žele da ovde u Srbiji sve bude nenormalno…ali MALO MORGEN.. sto bi rekli nemci, mi smo Srbi’ živela Srbija 🇷🇸

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter