Izvor: Kurir
13.04.2024 u 22:25
1

VUČIĆ SE SUTRA OBRAĆA JAVNOSTI: Predsednik će obelodaniti najvažnije odluke za budućnost zemlje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će sutra, tokom obeležavanja dana Odreda vojne policije "Kobre", govoriti o ključnim nacionalnim pitanjima za Srbiju i obelodaniti najvažnije odluke za budućnost zemlje.

Svečanosti će prisustvovati ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović, navedeno je u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VUČIĆ SE SUTRA OBRAĆA JAVNOSTI: Predsednik će obelodaniti najvažnije odluke za budućnost zemlje”

  1. Ми смо били модел за уништење Русије и осталог слободарског света , али …………………..што живот квари , сва срећа те се родило и паметног света који све увиђа . Не сме се поклекнути у борби против најбогатијих баш зато што су били себични, хтели су туђе на муфте, уграђивали се по свету где су хтели и што је најважније чашица људи делила је све што су освојили како год окренеш мора се рећи криминалним или у најбољем случају полукриминалним радњама и још нешто што је важно, Светске институције које су морале бити једнаке према свима биле су наклоњене баш овима полулоповима и лопвима , осетићемо изгледа то опет по својој каже ако нас прогалсе геноцидним, Срби и геноцид , па то је лудило лудог мозга , али не схватају они шта је савест , када си исправан савест ти је најважнија и ништа не може да те узнемири па чак ни Светска институција јер савест зна какави смо ми појединачо и групно као држава .Живела Србија са свим осталима који су као ми . .
    Када се све ово заврши свим слободарским народима и државама биће боље, али се мора истрајати поготову на БРИКСУ .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter