Izvor:
11.04.2017 u 00:14
0

BILI SU TINEJDŽERI KADA SU SE RASTALI: Ona je posle 30 godina saznala tajnu zbog koje joj se nije javljao!

Prvi put su izašli 1977. godine na sladoled i kuglanje.

Rik Hejvord i Karen Linč su imali 17 godina kada su se te večeri rastali. Karen je bila ubeđena da se i Rik lepo proveo, kao ona, pa je bila iznenađena kada joj se nije javio. Decenijama.

Rik je bio veoma stidljiv, pa svaki put kada bi uzeo telefon da je pozov3e spustio bi slušalicu. Kada je prošlo nekoliko sedmica kako se nisu čuli ni videli, mislio je da se karen uvredila i odustao je od poziva, a zapravo su oboje bili razočarani.

Kasnije su obije bili u braku i imali su decu, ali su se i razveli. Pre sedam godina na Fejsbuku su ponovo stupili u kontakt. Rik je ovoga puta bio odlučan i pozvao je Karen a drugi sastanak posle 33 godine.

Odmah su znali da su savršeni jedno za drugo.

"Rik je neverovatna osoba, moj najbolji prijatelja i ima sve što sam oduvek tražila kod muškarca", rekla je Karen.

"S Karen seosećam potpunim, pre nje nisam znao šta znači "imati drugu polovinu", ispričao je Rik.

Kada je Rik zaprosio Karen, priznaje da nije bila iznenađena. Čekala je pravu ljubav 33 godine, ali kaže da se sve isplatilo.

BKTVNews
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter