Izvor:
21.02.2017 u 01:43
0

ON JE ČELIČNO MEĐUNOŽJE: Kada vidite gde ga udaraju, zaboleće vas! (VIDEO)

Više od deset godina Master Vei Jaobin je gradio reputaciju kao “Čelično međunožje Kung Fu” master u kineskom gradu Laojang, gde je posedovao i vodio Kung Fu studio i držao predavanja kako da dođete do “čeličnog međunožja”.

U Veijevoj školi muškarci uče da je snažno međunožje cilj svakog treninga kao i da je važno za muškarčevo seksualno zdravlje.

Entuzijasti kažu da ova vežba može da izleči mnoge bolesti vezane za ovu regiju tela, kao i probleme sa preranom ejakulacijom.

Naučio sam ovu veštinu kada sam imao 67 godina i smatram da je veoma važna za moje zdravlje. Praktikujem je svaki dan – kaže Jaobin.

Pogledajte video:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter