Izvor:
09.06.2019 u 19:48
0

OSTVARENJE SNOVA ZA LJUBITELJE OVOG CRTAĆA: Japanska kompanija nudi pokemonska venčanja! (VIDEO)

Japanska kompanija "Eskrit" specijalizovana za venčanja, a u saradnji s kompanijom "Pokemon" nudi i službena licencirana, pokemonska venčanja – profesionalno osmišljeni događaj koji izvode stručnjaci iz odeljenja za licenciranje komapnije "Pokemon".

Kao deo venčanog paketa dolaze i dve Pikachu maskote, koje na vašem venčanju mogu biti konobari, mogu da nose prsten, mogu biti kum ili kuma ili jednostavno, samo deo svatova.

Uz posebne goste, nikako se ne slaže tradicionalna hrana kao što je sarma ili torta od vanile. Na ovom venčanju gosti uživaju u "Pikaču hrani", kao i u desertima u obliku "Poke lopti".

Izvor: B92
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter