Izvor: Informer
05.10.2021 u 21:51
0

PROROČICA U KARTAMA VIDELA PAD DRUŠTVENIH MREŽA: Šta kaže za FATALNU 2031. godinu!

Moni Vidente, slavna kubanska proročica, žena koju milioni ljudi s velikim zanimanjem slušaju kada se obraća, opet je, čini se, bila u pravu.

Navodno je ovaj put pogodila da će u oktobru pasti deo društvenih mreža, prenosi portal El Heraldo de Mexico.

PROČITAJTE JOŠ: Svi znamo za tu oznaku, da li znate šta znači?

Nakon što je juče došlo do privremenog prestanka rada Fejsbuka, Mesindžera, Instagrama i Vacapa, pohvalila se na svom Jutjub kanalu da se ispunilo ono što su joj karte predskazale.

Istina, proročica je prilikom predviđanja pojasnila da će uzrok svemu biti solarne oluje, ali u ovome trenutku ne postoji dokaz da je aktivnost Sunca imala bilo kakve veze s padom društvenih mreža.

PROČITAJTE JOŠ: VEČERAS JE MLAD MESEC: Evo šta da uradite da privučete NOVAC, SREĆU i ZDRAVLJE!

Vidente je, podsetimo, krajem septembra upozorila čovečanstvo da se bliži fatalna 2031. godina, te pozvala ljude da se dozovu razumu i počnu nešto da preduzimaju.

2031. godina fatalna?

– Ta 2031. godina doneće nam potpuni haos, dolazak Antihrista, te globalni kolaps u smislu ratova, klimatskih promena i pandemije – njenu najavu su preneli lokalni portali.

Takođe, Vidente je pre nekoliko meseci predkazala i to da će u septembru snažan zemljotres pogoditi Meksiko, čak je tada i precizirala da će biti magnitude 6,9, što se i dogodilo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter