Izvor:
30.07.2017 u 20:57
0

Sa gradilišta u kuhinju: Bogoljub Karić promenio profesiju i otkrio ukusan recept! (VIDEO)

Poznati srpski biznismen Bogoljub Karić uvek je isticao da se ne plaši nijednog posla, a ovog puta je potvrdio te svoje reči.

Naime, Karić je na svom Fejsbuk profilu, specijalno za sve svoje pratioce, podelio ukusan recept kako se priprema odrezak koji je nazvao "Bogi stejk".

"Dragi moji, svi smo mi veliki domaćini i domaćice, a kulinarstvo je deo naše bogate kulture i tradicije. Odlučio sam da sa vama podelim "BOGI STEJK", jedan moj odličan recept, a najveći stejk od 1kg sam imao prilike da jedem u Njujorku ali verujte mi moj je mnogo ukusniji, socniji i mnogo bolji!

SA "BOGOLJUBOVOM SALATOM", BOGI STEJK JE ODLICAN! HRANI MOZAK, JACA SRCE I RADUJE DUSU! Hocu sa VAMA da podelim zadovoljstvo u spremanju ukusnog rucka za prijatelje. Želja mi je da se jednog dana okupimo i svi zajedno da spremamo "BOGI STEJK"! Pogledajte kako ja spremam "Bogi stejk"!

Hvala vam svima na komentarima. Volim vas sve.

happytv.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter