Izvor:
17.09.2016 u 19:02
0

SMEJALI SU MU SE ZBOG DUGE KOSE, A ONDA JE URADIO NEVEROVATNU STVAR: Ovaj dečak je postao heroj!

Desetogodišnji dečak dve godine nije posećivao frizera kako bi mogao da kosu donira deci koja imaju rak.

Kada je Tomas Mur iz Merilenda imao osam godina, zajedno sa mamom je gledao dokumentarac o mladoj devojci koja je zbog bitke sa rakom ostala bez kose.

On tada nije mogao da razume zašto je devojčica ćelava, pa mu je mama objasnila da je to od hemoterapije. Tomas je tog trenutka odlučio da počne da pušta kosu kako bi pomogao deci u takvoj situaciji.

Posle dve godine se ošišao, a od njegove kose biće napravljene tri perike za decu sa rakom. Njegova tetka Amber Lin podelila je Tomasovu „pre i posle” fotografiju uz objašnjenje koji je bio njegov motiv da pušta kosu.

Na Tviteru je dečakovu fotografiju lajkovalo 110 hiljada ljudi, a podeljena je preko 57 hiljada puta.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/amber lynne

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter