Izvor:
19.03.2017 u 19:48
0

TUMAČ SNOVA: Saznajte da li su snovi projekcija uma ili nose skrivene poruke! (foto)

Da li su snovi projekcija našeg uma ili imaju neke dublje, skrivene poruke?

Oni racionalniji ljudi veruju pre svega u prvu opciju, a drugi će odmah tražiti razna skrivena značenja i možda otvoriti sanovnik. Ipak, činjenica je da je na temu ljudskih snova napisano mnogo knjiga, i to ozbiljnih psiholoških.

Predstavljamo vam najčešće snove i njihova značenja:

Padanje

Padanje je neprijatan san i svako ga je sanjao barem jednom. Ono što nam podsvest poručuje je da se opustimo, i da će sve doći na svoje mesto.

Letenje

San u kojem letimo sugeriše da ste se u stvarnom životu konačno opustili i da ste pronašli ljude i situacije koje vas ispunjavaju.

Odlazite na ispit nespremni

Ispiti u snovima predstavljaju način na koji ocenjujemo sami sebe. Neki naučnici smatraju da nam ovi snovi poručuju kako treba da smanjimo samokritiku.

Golotinja u javnosti

Odeću koristimo kako bismo se na svojevrstan način predstavili ljudima oko sebe. Ukoliko sanjamo da smo goli na javnom mestu, najverovatnije nas san upućuje na situaciju u kojoj smo se osetili ranjivo.

Beg od nekoga

Ukoliko sanjate da vas neko juri, a vi bežite, onda bukvalno bežite od problema u stvarnom životu. Zanimljivo je da navodno želite da se suočite sa problemom, ali ne znate kako i na koji način.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter