Izvor: Tanjug
27.01.2022 u 19:53
0

UKRAJINA: Mačak preživeo „pranje“ u veš mašini

Izreka kaže da mačke imaju devet života, a to je potvrdio i slučaj jednog mačka u gradu Dnjeparu u Ukrajini koji je pola sata proveo u aktiviranoj mašini za pranje veša i – preživeo.

Prema rečima osoblja veterinarske klinike u koju je dovezen nakon incidenta, mačak je ostao u mašini za veš oko 30 minuta pre nego što su vlasnici čuli njegove „krike“.

Vlasnici su objasnili da mačor Broša inače voli da spava u veš mašini, a budući da je sive boje kao i unutrašnjost mašine, nisu ga primetili prilikom uključivanja, prenose strani mediji. 

Prema rečima lekara, mačak je imao nisku temperaturu tokom pregleda i otežano je disao, a oči su mu bile zatvorene zbog praška.

Broša je primio terapiju i pušten je kući kad su mu analize bile dobre. On se oseća dobro, aktivan je i ima apetit, naveli su veterinari.

– Ne srećemo se prvi put sa ovakvim slučajem, ali je Broša imao sreće. Ne kaže se slučajno da mačke imaju devet života – dodali su.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter