Izvor:
09.05.2019 u 07:37
0

VEROVALI ILI NE: U Australiji pronađena zmija sa tri oka (FOTO)

Australijska služba za zaštitu divljih životinja objavila je fotografiju zmije sa tri oka, koja je pronađena na auto-putu u severnoj Australiji, ali je uginula nekoliko nedelja kasnije.Kako je javio Bi-bi-si na srpskom, stručnjaci kažu da je treće oko posledica prirodne mutacije.

Lokalni rendžeri su zmiju pronašli u gradiću Hampti Du, 40 kilometara jugoistočno od Darvina.Zmija dugačka 40 centimetara je zbog trećeg oka imala problema sa hranjenjem, rekli su za Bi-bi-si zvaničnici australijske službe.

Rendgenski snimci su pokazali da su sva tri oka zmije bila funkcionalna, piše u saopštenju Službe za zaštitu divljih životinja.

Happytv.tv / Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter