Izvor:
21.03.2017 u 19:36
0

ZAVIDE JOJ DUPLO MLAĐE ŽENE: Ona ima 70 godina i ovo je TAJNA NJENOG IZGLEDA! (FOTO)

Za Pegi Hilert iz Floride malo ko bi rekao da ima 70 godina. Mladoliki izgled ova vremešna bakica može da zahvali svakodevnom vežbanju, a na isklesanom telu zavide joj i duplo mlađe žene.

Pegi je lični trener i instruktorka aerobika. Oduvek je bila zavisna od sporta, a najviše trčanja kojim se bavila u svojim 20-im i 30-im. Dizanjem tegova počela je da se bavi tek u pedesetim godinama kada je, kako kaže, otkrila svoj poziv, piše Daily Mail.

Jako je važno ostati u formi i zdrav kako starite, tako da možete ostati nezavisni i srećni kaže Pegi.

Kad kažem ljudima koliko imam godina uvek razrogače oči jer ne mogu da veruju i to je ono što me čini najsrećnijom – dodaje.

Kada su njenom suprugu dijagnosticirali ALS (amiotrofičnu lateralnu sklerozu), par je odlučio da se uhvati u koštac sa životom i da uživa u svakom trenutku. Uprkos tome što je voljenog muža izgubila pre tri godine, Pegi je nastavila da živi punim plućima.

Pegi vežba sa svojim ličnim trenerom dva puta nedeljno, svaki dan šeta i jede 6 malih obroka dnevno.

Do svoje 32. godine bila sam trkačica. Sada mi je drago da sam s tim prestala jer da nisam, ne bih se bavila ovim u čemu danas toliko uživam. Bodibildingom sam počela da se bavim 2001. godine i na moje iznenađenje počela sam ubrzo da osvajam brojne nagrade – kaže Pegi koja najčešće vežba sa svojom sestričinom Dženifer.

Izvor: 24 sata.hr
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter