Izvor: Happy BSC
23.10.2021 u 17:05
0

BIZARNO! Gaće za „nestašne“ koje 100 odsto čuvaju glavu!

One su namenjene „nestašnima“- svima onima kojima je seks opsesija, način života i nasušna potreba.

Odnosno, nije namenjena baš svima iako se skoro svi prepoznajemo u ovoj kategoriji. Namenjena je onima koji su skloni seksualnim eksperimentima, izlažu se rizičnim polnim odnosima, često menjaju partnere, ili sami boluju od polno prenosivih bolesti.

PROČITAJTE JOŠ:MALE CAKE: 10 znakova koji govore da je on ONAJ PRAVI

Izgledaju bizarno, ali mogu da spasu glavu! Reč je o prezervativ gaćama!

Nastale su u Americi i namenjene su muškarcima. Zovu se Scroguard i napravljene su od finog lasteksa koji prijanja uz kožu.

Na genitalnoj regiji imaju otvor, prilagođen za razne „kalupe“. U kombinciji sa kondomom pružaju vrlo siguran seks!

PROČITAJTE JOŠ:Naterajte muškarca da non-stop misli na vas!

Njihovi izumitelji kažu da su namenjene paničarima, hipohondrima i „hiperseksualcima“, odnosno svim promiskuitetnim ljudima koji bi želeli da bezbrižno vode ljubav. 

Prezervativ gaće štite celu genitalnu regiju od polnih bolesti i ne dozvoljavaju da telesne tečnosti dođu u dodir sa kožom. 

PROČITAJTE JOŠ:Slušajte svoju intuiciju: 10 znakova da neko neprestano misli na vas!

Jedina mana im je što prilikom trljanja o kožu i usled pokretanja tela proizvode smešne zvukove nalik na ispuštanje vetrova. 

Ako se ne plašite da  će vaša „grešna duša goreti u paklu“ obucite ih i ispadnite smešni!  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter