Izvor:
27.05.2019 u 12:49
0

DA LI SE PRONALAZITE?! Znaci koji ukazuju da ste jedno drugome suđeni!

Znate onaj osećaj koji vas pogodi tako snažno da vam kolena zaklecaju? Kada zadrhtite svaki put kad vam se pogledi susrretnu i kada celim bićem verujete da je baš to ono za ceo život. Kažu da se takva ljubav zove istinska!

Međutim, kada se tako nešto iskreno i veliko dogodi još na početku jedne ljubavne priče, vi vrlo dobro znate da se s vremena na vreme pojavi i izvesni strah, koji vas uznemiri, jer se plašite da ne izgubite osobu, sa kojom ste stvorili viziju budućnosti.

Postoje jasni pokazatelji da ste zaista suđeni jedno drugome, pa ako ih prepoznajete u svojoj vezi, zaista nema razloga za strah, zaista živite najlepšu ljubavnu priču!

Suđeni ste jedno drugom, ako…

Imate bezuslovnno poverenje jedno prema drugome

Pred njim nemate ni jednu tajnu, a sa druge strane se osećate sigurno, jer mu bezuslovno verujete. Dakle, ako ste bez ikakvih problema ogoljeni jedno pred drugim, bez tajni i prećutanih istina, vi imate apsolutno poverenje jedno prema drugome i znate da ma šta da se dogodi u vašem odnosu nema mesta za osudu i nepoverenje.

Ne osećate potrebu da ga menjate

Volite ga baš onakvog kakav je! Za vas je on savršen i ne osećate potrebu da kod njega menjate bilo šta, jer ukoliko bi se nešto drastično promenilo to više ne bi bio on.

On vas prihvata

Neverovatno je lep osećaj kada pred nekim možete biti ono što jeste, bez opreza i promišljanja. Ne morate da se menjate, niti on od vas to zahteva. Vi ste baš ono što mu treba i voli vas baš taku kakvu vas pred sobom vidi!

Razumete se čak i kada ćutite

Kada ste pored nekoga srećni čak i u tišini, to je zaista ono pravo i iskreno. Dok sedite zajedno u tišini i okupirani ste svako svojim poslom, vi uživate u prisustvu svog partnera i za vas to je zaista dragoceno.

Dajete jedno drugom prostora

Iako je ljubav jaka i uživate u svakom zajedničkom trenutku, oboma vam je potrebno vreme samo za sebe, koje ćete popuniti svojim hobijem, ili kvalitetno provedenim vremenom sa prijateljima. Kada za to dođe vreme, vi niste posesivni, niti naporni, među vama nema ljubomore, jer poznajete jedno drugog i ne sumnjate, niti ste ljubomorni, jer za tim nema potrebe.

Upoznali ste se sa njegovom porodicom, a njega ste predstavili vašima

To je itekako važan korak, jer kada ste oboje spremni da predstavite članove porodice, to znači da svog partnera osećate kao osobu, koja će postati član te porodice, a to je znak da ste za korak bliži braku.

Negujete svoje mišljenje

Ponekad se čak i ne slažete oko svega, ali nemate prepreke da jedno drugome kažete svoje mišljenje i iznesete svoje argumente. To je veoma važno za iskren odnos, jer ćete na taj način saslušati jedno drugo i možda uvideti svoju grešku. Jedino tako ćete jedno drugome zaista biti prava podrška, jer ćete jedno drugog sačuvati od eventualnih grešaka.

Konstruktivno rešavate sukobe

Razgovor je ključ svega, a vi svaki sukob rešavate iskrenim i argumentovanim razgovorom. Polako i bez eksplozivnih svađa, što je znak da imate razumevanja jedno za drugo i da vas svaki sukob čini bliskijima, a ne stvara razdor među vama.

Nikada vam nije dosadno

Jedno drugome ste zaista dovoljni i nikada ne dovodite sebe u situaciju da rutina preuzme inicijativu nad vašom vezom. Trudite se da vam svaki zajednički trenutak postane nezaboravna i dragocena uspomena i ne dozvoljavate da vaš odnos zapadne u kolotečinu.

U vašem odnosu više ne postoji ja i ti, vi ste mi. Imate viziju zajedničke budućnosti, ruku pod ruku. Volite se i bezuslovno podržavate, idete zajedno ka svojoj sreći, jer ste jedno drugom za sreću i suđeni.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter