Izvor:
25.10.2017 u 03:18
0

DA LI STE ZNALI: Zašto žene vrište i stenju tokom seksa?

Naučnici iz Lankašira u Engleskoj sproveli su istraživanje na temu ženskog oglašavanja u toku seksa.

Ispitana je 71 žena od 18 do 48 godina i otkriveno je kako većina žena proizvodi zvukove u krevetu i onda kada se ne prebližava vrhuncu!

66% žena priznalo je kako to rade da bi ubrzale partnerov orgazam, dok je njih 87% reklo da to čine jer se osećaju više poželjno, i tako stiču dodatno samopouzdanje.

Osim toga, priznale su žene, svojim glasom žele da smanje i "dosadu u krevetu".

– Ako stenjete, partneru dajete do znanja da radi sve dobro, a to očigledno nije tako – kaže seksualni edukator Peti Brisben, koja savetuje ženama da se koriste stenjanjem i uzvicima samo kad je nešto dobro, a ne da bi prikrile ono što žele da se što pre završi.

Vokalizacija u toku seksa svakako je odličan način da žene dobiju ono što žele u krevetu, a danas su žene glasnije nego ikada pre. Osnažene su za to.

– Žene se uče da preuzmu odgovornost nad vlastitim užitkom, mogu učiniti i korak više i postati učiteljice svom muškarcu. Takođe je i dokazano da stenjanje podstiče i ženski orgazam.

Samo je bitno da to ne rade stalno, već onda kada zaista osećaju potrebu za tim.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter