Izvor: happybsc
06.07.2020 u 11:52
0

IMAM 25 GODINA I DEČKA KOJI NE ŽELI DA IMA ODNOSE SA MNOM: Sve je bilo U REDU do ovog trenutka!

Problem dvadesetpetogodišnje devojke koja je zbog viška kilograma izbubila normalan odnos sa partnerom pokušava da reši psiholog svojim savetima.

Problem, ali savete za rešenje problema vam prenosimo u celosti: 

„Imam 25 godina, a moj dečko 26. Do prošle godine, naša veza bila je idealna, a zabavljamo se četiri godine. Prošle godine sam se, međutim, ugojila nekih 18 kilograma nakon što sam prestala da pušim i usled različitih stresova zbog kojih sam sebi dala oduška sa hranom.

SVE O KORONI

NOVO UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA KONA: Za tri dana udar u Beogradu, moramo da poštujemo mere

PLJUŠTE KAZNE! Radojičić o kontroli noćnih klubova

POTRESNA ISPOVEST NADE VULIĆ: Korona mi uzela muža, umalo da nam decu ostanu siročad!

OD DANAS OBAVEZNO NOŠENJE MASKE U JAVNOM PREVOZU: Kazna za one koji ne poštuju odluku

KORONA UZIMA MAHA: Grčka zatvorila granice za građane Srbije

Od tada, naš seksualni život je nepostojeći. Sve ostalo je i dalje u redu, stalno mi govori da me voli i osećam da je to istina, nežan je i pažljiv prema meni, ali kada treba da dođe do seksa, on prosto nije zainteresovan. Bojim se da je to zbog mog viška kilograma i onda se osećam još gore, pa se tešim hranom zbog koje se dodatno gojim i to je jedan začarani krug iz kog prosto ne mogu da izađem“.

A odgovor glasi ovako:

Poštovana,

Ako kažete da je Vaša veza bila idealna onda to znači da se Vas dvoje uzajamno poštujete i volite. Pretpostavljam da Vam otvorena i iskrena komunikacija nije nepoznata te u skladu sa tim mislim da je potpuno uredu da proverite sa svojim partnerom da li je višak kilograma to što njemu smeta i što ga odbija. Ukoliko jeste, pretpostavljam da imate dobar i dovoljan motiv da i zbog sebe a i zbog njega napravite promenu koja će Vas dovesti do toga da ponovo sve bude kao što je i bilo.

Dobar partnerski odnos podrazumeva iskrenu komunikaciju, fleksibilnost, toleranciju, uzajamno poštovanje i poverenje. Pretpostavljam da ako bi i Vama nešto smetalo kod njega, ukoliko Vas voli, učinio bi neophodan napor da to promeni i da bi ostali zajedno. Zašto isto tako ne bi ste razmišljali i Vi? Ukoliko imate neke strahove, nesigurnosti, možete to sa njim podeliti i time mu pružiti  šansu da vam na tom putu promene bude iskrena podrška. Svakako, to bi bio još jedan test, ispit za Vas dvoje, kao partnere, posebno u odnosu na izazove koje zajednički život sobom tek nosi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter