Izvor:
12.08.2017 u 15:19
0

ISTRAŽIVANJEN KOJE JE TRAJALO 13 GODINA: Stručnjaci tvrde da su najsrećniji muškarci u braku sa mlađim ženama: Da li možete da pogodite ko su oni najnesrećniji?

Istraživanje je otkrilo da je manje vjerojatno da će supružnici s velikom razlikom u godinama biti sretni u braku.

Podaci koje prikupljali 13 godina pokazali su da razlika u godinama između supružnika prilično utiče na sreću. Studija koja je započeta 2001. godine otkrila je da su vršnjaci usklađeniji po pitanju odluka o tome kako trošiti novac i kada imati decu pa su u stanju da se bolje nosi sa krizama poput npr. one ekonomske.

Istraživanje je takođe otkrilo da su od svih ispitanika najsrećniji muškarci koji su oženili mlađe žene. S druge strane, najmanje su sretni muškarci koji su u braku sa starijim ženama.

Izvor: Jutarnnji
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter