Izvor:
27.04.2018 u 03:24
0

NEVIĐEN SLUČAJ: U braku su 6 godina, a još nisu imali seks!

Kolumnistkinju "Sun"-a Didri Sanders ovoga puta je za pomoć zamolio muškarac koji je šest godina u braku, a njegova supruga odbija seks otkako su se venčali.

Draga Didri, moja žena je vrlo zgodna, ima odličan smisao za humor i zlatno srce, ali otkad smo se pre šest godina venčali, između nas nema seksa. Meni je 57 godina, a njoj 55. Upoznali smo se šest meseci nakon što je moja prva žena poginula u nesreći. Brak s mojom prvom ženom je bio divan i naš je seks bio pun ljubavi i zabavan. Jasno mi je da je to teško dostići.

Moja nova žena je divna i svestan sam koliko sam srećan. Često se ljubimo i mazimo, ali nikad nije došlo do seksa. Ona govori da će se to promeniti, ali nikad nije. Jako je volim, ali moram da priznam da sam užasno frustriran.

Didri odgovara:

Da li je reč o nekom fizičkom problemu ili se ona jednostavno boji da neće biti jednako dobra u seksu kao tvoja prva žena? Daj sve od sebe da je uveriš da nju vidiš u svojoj sadašnjosti i budućnosti, a ne da je gledaš kao neku zamenu. Ako to ne upali, predlažem da zajedno posetite terapeuta.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter