Izvor:
11.03.2019 u 21:41
0

POZU 77 SIGURNO NISTE PROBALI: Ona obećava eksploziju strasti i najeruptivnije uzbuđenje!

Ako ste željni promena u krevetu, možda će vam zanimati poza 77, koja će sa trona svrgnuti čuvenu 69 pozu, bar ako je verovati stručnjacima.

Ne brigajte, ova poza ne zahteva nikave posebne akrobacije ni veštine, dovoljno je da budete raspoloženi za novotarije u krevetu. Položaj 77 najviše podseća na čuveni "kašika" položaj, a podrazumeva da oba partnera leže na boku tako da je partner iza žene.

Da dodatno pojasnimo – neophodno je da muškarac i žena leže tako da oboje gledaju u istom smeru, a da on bude iza nje. Zatim prebacite nogu na kojoj ne ležite oko iste te noge (dakle one koja je gore) na muškarcu. Kada on uđe u vas, ispravljajte noge u istom ritmu u kom on to radi (što će olakšati penetraciju).

Tu sledi i najzanimljiviji deo – jednom kada prodre u vas, treba da ostanete "prilepljeni", ali da se oboje savijete u struku tako da formirate od trupa ka gore oblik V i pomerite noge pod uglom od 45 stepeni.

Zvuči komplikovano, ali kada probate u praksi shvatićete da je sve to vrlo jednostavno.

Kažu da je ovaj položaj intezivan i da sjajno stimuliše G tačku, kao i da vam daje priliku da budete veoma intimni – partner može da vas ljubi po vratu, grudima, ali i da mazi vaš klitoris.

Izvor: Žena
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter