Izvor:
23.05.2017 u 14:00
0

ŠTA OMILJENA POZA U SEKSU GOVORI O VAMA: Jahačice imaju jaka leđa, a ljubitelji analnog seksa jak želudac!

Neki vole misionarsku pozu, neki pseću, a pojedini nemaju vremena za seks pa ga odrade nabrzinu. No, šta to govori o njima?

1. Kašika

Osobe koje vole ovu pozu su romantične, vole biti blizu partnera/ke, da osete da su voljeni.

2. Noge na ramenima

Ljubavnici koji vole ovu imaju jasan stav, jaka leđa i ne smeta im znoj ispod kolena koji ostaje na ramenima.

3. Jahačica

Devojke koje praktikuju samo ovu pozu imaju noge od čelika i ne smeta im što im zurite u lice, ali i znaju na koji način žele da im dodirujete grudi tokom seksa.

4. Ples u krilu

To su jedni od onih seksi kul ljudi koji tačno znaju što rade, a ne skakuću okolo kao čudnovato pile.

5. Pseća poza

Volite pozu u kojoj jednako uživaju obe strane i nije vas briga za masnice na kolenima koje oboje možete imati.

6. Brzinski seks

Osobe koje praktikuju ovakav seks su verovatno zauzete, oboje rade u isto vreme dva posla ili imaju nekoliko dece kod kuće i jednostavno nemaju vremena ni volje za sveće, muziku i maženje.

7. Poza 69

Ovakvim se osobama jednostavno treba pokloniti.

Zbog seksualnog užitka riskiraju mogući 'vetar' u lice, a ne smeta im ni preterani pritisak na područje stomaka. Osobe koje vole ovu pozu ne boje se da bi mogle zaglaviti.

8. Samostalan igrač

Brine ih samo vlastito zadovoljstvo i znaju da ga najbolje mogu postići ako se sami pobrinu za to. Vrlo su nezavisni.

9. Na 'stojećki'

Akrobati, moguće bivše balerine ili igrači ragbija koji mogu u trenutku izračunati pod kojim uglom mogu da penetriraju. Ovo je zaista posebna veština.

10. Analni seks

Ovakve osobe imaju jak želudac. Uopšte ih ne zabrinjavaju neželjene nezgode koje bi se mogle dogoditi tokom analnog seksa.

11. Obrnuta jahačica

Jake osobe koje bi na sebi mogle izdržati i bebu od slona. Uopšte im ne smeta da gledaju nečija leđa i noge kako migolje uokolo.

12. Misionarska poza

Znaju da je klasika bezvremena. Zašto se mučiti s opekotinama od trenja, čudnim uglovima kad sve možete obaviti na vrlo jednostavan način.

Izvor: Vecernji.hr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter