Izvor: Men’s Health
19.07.2021 u 09:37
0

TRI FAZE: Celodnevni orgazam

Principi tantričkog seksa potpuno su primenjivi na modernog i zauzetog čoveka i nikako nisu rezervisani samo za hipike, kako se ranije smatralo.

PROČITAJTE JOŠ

CRNI REKORD ZA BELGIJU: U poplavama poginulo 36 osoba, a nestalih ima 163!

TANJA SAVIĆ ZAPROŠENA! Momak pao na kolena i izvadio prsten u toku nastupa! (VIDEO)

ISPROBAJTE OVAJ KOLAČ: Mekano testo sa sočnim prelivom ostaviće vas bez daha!

PROČITAJTE PAŽLJIVO SAVETE KOZMETOLOGA! Kako da se pravilno sunčate, a da ne naškodite koži!

Viki Smit, koja je osmislila masažu zagrljajem i bavi se edukacijom o seksu,  kaže da se tantrički seks svodi na dovođenje zadovoljstva do najviše tačke.

„ A ko to ne želi“, pita se Viki.

Kao stručnjak za seks Viki preporučuje vežbe koje povećavaju seksualnu snagu i osetljivost i uz pomoć kojih ćete za samo nekoliko meseci savladati tehniku i doći da orgazma koji ne prestaje čitavog dana!

PRVA FAZA: Udvostručite svoju izdržljivost u seksu
Najpre poradite na tehnici disanja i osnaživanju mišića.

Viki Smit savetuje: „Sedite ispravljenih leđa i položite ruke na stomak. Udahnite vazduh kroz nos i dok izdišete, povucite unazad svoje trbušne mišiće. U istom trenutku, podignite svoje testise i penis.“

Sasvim je prirodno da vam bude neprijatno, ali nećete raditi ovo u javnosti. Zato se opustite i ponovite postupak 36 puta, svakog ili svakog drugog dana u trajanju od dve nedelje. Vi ste onaj koji kontroliše uzbuđenje tako što smanjujete puls, što omogućava da se osećaj produži.

DRUGA FAZA: Širite zadovoljstvo
Sledeća tehnika – „putovanje“ podrazumeva skupljanje onoga što osećate tokom seksa i širi ta osećanja kroz čitavo telo. Zvuči neobično, ali Smitova kaže da to obećava orgazmičan osećaj zadovoljstva koji ide duž kičme ka mozgu. Ova tehnika može poslužiti i kao ventil ako ste umorni, ali i dalje uzbuđeni nakon burne noći ispunjene seksom.

Kako doći do ovakvog stanja?

Najpre udahnite i zgrčite pubokockigealni mišić i mišiće prepona koji podižu testise. Opustite se i ponavljajte postupak sve dok ne osetite da ti mišići trnu. Stisnite i leđne mišiće i zamislite da energija putuje uz kičmu i niz prednji deo dela.

„Kada dođe do glave, doživećete potpuni orgazam“, kaže Viki Smit.

Možete ovaj proces ponavljati sve dok ne osetite trnjenja u predelu glave. Do orgazma ćete stići za desetak minuta, a kada ga podstignete, doći ćete do „prekidača za zadovljstvo“, koji vam može pružiti neverovatan nalet zadovoljstva – čak i onda kada niste uzbuđeni.

TREĆA FAZA: Celodnevni orgazam
Sada, kada sami kontrolišete psihološke komponente koje dovode do orgazma, možete aktivirati to svoje znanje tokom samog seksa. Imaćete fantastičan osećaj naleta zadovoljstva, a nećete ejakulirati.

„To je ključno za dožovljavanje višestrukog orgazma“, smatra Smitova.

Naravno, na početku neće biti jednostavno, ali nakon nekoliko nedelja (ili čak meseci) vežbe – uspećete. Trebalo bi da budete veoma uzbuđeni kako biste počeli, ali nikako na „tački bez povratka“.

Dakle, tokom seksa, udahnite, zgrčite pubokockigealni mišić i stisnite zadnjicu. „Svaki put“, kaže Smitova, „usmerite svoju energiju uz kičmu i niz prednji deo tela. Dišite kao u teretani kada ponavljate vežbe u jednoj seriji. Zatim, spustite bradu prema grudima i osetićete kako se erekcija blago smanjuje. To ponovite šest do deset puta, dok ne  dođete do toplog osećaja, koji se još naziva statičnim orgazmom.“

Kada savladate sve faze i naučite da kontrolišete orgazam, bićete u stanju da održavate ovaj neverovatni osećaj koliko god želite – i do 24 časa, ukoliko možete da ostanete budni i uživate u fantastičnom danu!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter