Izvor: stil
10.09.2021 u 20:36
0

DOKTOR SAVETUJE: Pritisak se ne leči tabletama!

Profesor Sergej Bubnovski jednom se jedva spasao od bolesti. Uspeo je da se izvuče, ali ne uz pomoć lekova već uz pomoć sopstvenog sistema isceljenja koji podrazumeva kineziterapiju, zasnovanu na pokretu. Uz pomoć svog sistema isceljenja, Sergej Bubnovski je na noge podigao i beznadežne pacijente.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI ĆE OVI DOGAĐAJI DOVESTI DO KORONA EKSPLOZIJE?

Poučen vlastitim iskustvom, ovaj cenjeni doktor savetuje da se oslonite na vlastite rezerve svog tela. On smatra da je dovoljno da ujutru uradite par vežbi.

Prenosimo vam intervju objavljen u ruskim medijima:

PROČITAJTE JOŠ: U „TELEMASTERU“ NA TV HAPPY: Šta nas očekuje sutra na ekološkom protestu? ANDREA RADONJIĆ SPREMNA ZA SARADNU!

Kupam se hladnom vodom i to je vežba sama po sebi jer se mišići stimulišu iznutra. Nakon toga radim gimnastiku. Moji pacijenti sa ozbiljnim kardiološkim bolestima, počevši da rade vežbe po određenom sistemu, bili su pozitivno iznenađeni poboljšanjem koje im se desilo.

Naravno, najjednostavnije je progutati tabletu protiv pritiska. Najteže je koristiti resurse svog tela da se oslobodite pritiska. Nijedan kardiolog na svetu ne može da mi pokaže pacijenta koji se oporavio od hipertenzije koristeći lekove. Odnosno, pacijent se prvo „navuče“ na jednu tabletu, a zatim na celu šaku lekova…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter