Izvor:
03.11.2017 u 22:10
0

IMATE NOVOROĐENČE U KUĆI:Trikovi koji će vam pomoći da provedete mirnu noć!

Novopečene roditelje lako ćete prepoznati po umoru neispavanosti jer provode noći nad uplakanom bebom koja teško zaspi.

Neverovatan trik koji će pomoći svima da se reše ovih briga i provedu mirnu noć otkrila je jedna tetka dok je čuvala svog sestrića. Uz pomoć ovog pametnog trika, beba zaspi kao od šale za nekoliko sekundi.

Loren Sesion odlučila je da podeli svoju tajnu kako uspavljuje tri nedelje starog sestrića Amira uz pomoć zvuka tekuće vode u kupatilu. Bela buka smiruje bebu i ona uskoro mirno spava.

Ovaj trik otkrila je dok joj je sestra bila u bolnici, a ona je morala da brine o mališanu

-Nisam čuvala bebu sigurno pet godina, a ova je bila tako nervozna i plačljiva. Mislila sam da mu samo nedostaje majka i da zato ne može da spava, a ni ja sa njim posle smene koju radim 12 sati, rekla je Loren koja je po profesiji medicinska sestra.

Kako je i sama majka, setila se šta je upalilo sa njenom bebom. Ona je uzela Amira u naručje i dok je voda na lavabou žuborila lagano ga ljuljala. Dečak je vrlo brzo zaspao.

-Te noći sam i ja uspela malo da se naspavam posle toliko neprospavanih noći s njim. Sva sreća setila sam se tog mog trika od pre 5 godina koji sam primenjivala na mojoj devojčici, rekla je ona.

Nakon što je podelila svoju tajnu sa korisnicima Interneta, sa svih strana joj stižu zahvalnice jer je ljudima mnogo olakšala ovim svojim trikom. Ukoliko imate novorođenče u kući i poznato vam je kako je nespavanje loše po vas i bebu, probajte ovaj trik i konačno malo odmorite.

Izvor: Telegraf
Foto: bebac.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter