Izvor:
27.05.2017 u 19:15
0

IMATE OBILNA KRVARENJA? Evo trika kako da vam posteljina ostane čista tokom ONIH NOĆI!

Koliko vas zbog obilnih krvarenja tokom ciklusa imate blažu anemiju, stalno morate da menjate uloške, a noću strahujete od najgoreg, jer sadržaj nekako uvek pronađe put napolje?

E pa, nedavno smo čuli jedan trik, proveren i efikasan sto odsto.

Naime, nedavno nam je jedna koleginica rekla kako taj problem možemo da rešimo. Od toalet-papira napravite malu rolnicu i postavite je, pre nego što se obuku gaćice i stavi uložak, u predeo tačno iznad anusa. Papir će braniti sadržaju da iscuri.

A evo šta kažu članice foruma koje muči isti problem.

* Neke žene od prvog ciklusa imaju obilna krvarenja koja ih ometaju u normalnom funkcionisanju. Ako ne rešavaju problem, postoji mogućnost da postanu i malokrvne. Zato se obavezno radi krvna slika i prati se nivo gvožđa.

* Obilna krvarenja mogu biti zbog hormonskog disbalansa, najčešće viška estrogena. To se dovodi u red hormonskim tabletama. Ginekolog određuje terapiju i trebalo bi da se nakon toga problem reši.

* Ako krvarite toliko da vam i najveći uložak traje po sat vremena, morate na pregled. Uzrok mogu da budu miomi, polipi, ciste, koji se uklanjaju, a s njima nestaju neprijatnost, umor, anemija… .

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Twitter/RTV BN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter