Izvor: happy
28.01.2024 u 03:56
0

NAUČNICI POTVRDILI: Muškarci koji su u braku sa OVAKVIM ženama su 10 puta srećniji od ostalih

Muškarci koji imaju punije žene češće se smeju od muškaraca sa mršavim ženama i znatno su srećniji

Naučnici sa Nacionalnog autonomnog univerziteta Meksika sproveli su istraživanje kako bi utvrdili koji tip žene čini muškarce srećnijima i došli su do veoma zanimljivih rezultata.

Naime, iako mnogi pri izboru partnera gledaju na izgled, istraživanja su pokazala da je to zapravo najmanje važna stavka.

Istraživanja su pokazala da su muškarci koji imaju punije devojke srećniji od muškaraca koji su u vezama sa mršavim ženama. I čak 10 puta.

Muškarci koji imaju punije žene češće se smeju od muškaraca sa mršavim ženama i znatno su srećniji. Mršave žene su često rezervisanije, više usmerene na izgled i manje izražajne, što utiče i na njihov odnos sa muškarcem sa kojim su u vezi, navodi se u zaključcima. Dodaju i da punije žene lakše rešavaju probleme i sukobe u vezama

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter