Izvor: Mondo
08.10.2023 u 21:35
0

NE RADITE PREVIŠE, A STALNO STE UMORNI! Ovo je 5 RAZLOGA zašto ste ISCRPLJENI – ukazuje na jasne probleme

Ovo je 5 razloga zašto smo stalno umorni!

Osećaj konstantne iscrpljenosti i umora izgleda kao realnost savremenog načina života. Sve više ljudi se žali da osećaju toliki umor kao da su deset dana kopali i radili na njivi. Doktori umor pripisijuju i promeni godišnjih doba i vremena.

STVARAJU OGROMNE PROBLEME: I posle hirurške intervencije, hemoroidi mogu da se vrate

Takođe, nedovoljno sna je očigledan razlog zašto se osećate umorno. Međutim, postoji još nekoliko razloga ovog stanja. Postoji pet zdravstvenih stanja koja mogu da izazovu stalni umor i mogu ukazati da morate da posetite lekara, navode stručnjaci.

Apneja u snu

Manjak gvožđa

Prekomernno aktivna štitna žlezda

Dijabetes

Hronični umor

Ako patite od ekstremnog umora duže od tri meseca, to je znak upozorenja da imate sindrom hroničnog umora. Stručnjaci nisu sigurni šta tačno uzrokuje ovo stanje, ali neki veruju da bi to mogla biti dugoročna reakcija na infekcije poput mononukleoze ili upale pluća. Takođe može da izazove probleme sa razmišljanjem, pamćenjem ili koncentracijom i simptome slične gripu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter