Izvor: ONA
13.11.2023 u 10:10
0

IDEALAN ZA SVE PRILIKE: Da li crveni ruž bolje stoji crnkama ili plavušama? (FOTO)

Zanosne manekenke Džesika i Adrijana su, svaka na svoj način, iznele savršeno ovu nijansu karmina.

U izuzetno zanosnom i fantastičnom svetu crvenog karmina postoji više nijansi, a svaka od njih prilagođena je vašem tenu kože i boji kose. Pronalaženje savršenog je teško, a iz nekog razloga nijansa koja je izgledala neverovatno na vašoj prijateljici – vama ne stoji.

Ono što je sigurno jeste da je crveni ruž idealan za svečane prilike ili jednostavne odevne kombinacije koje želite da podignete na „viši nivo“.

Printscreen/Instagram

 

ZABLISTALA NA CRVENOM TEPIHU: Ušetala na festival i pokazala zašto je prava dama (FOTO)

Manekenka Džesika Goikočea i bivši supermodel Adrijana Lima veliki su fan ovog karmina, a na vama je da presudite koja ga je bolje iznela (slobodno nam pišite u komentarima).

Printscreen/Instagram

 

Kozmetičari ističu da plavušama bolje stoji boja krvi koja je svetlija, dok crnkama najviše laska boja trule višnje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter